Vill du själv ge oss en bedömning?

Det kan du göra på två sätt, antingen om du mailar till oss eller ännu bättre, om du går in på Google och skriver den där (du behöver vara inloggad på ett google-konto för att kunna ge ett omdöme).

Blick för träd AB
5.0
Baserat på 64 recensioner
powered by Google
Jan ArvidssonJan Arvidsson
12:00 30 Nov 23
Jag har anlitat Blick AB några gånger och varit mycket nöjd varje gång.. Proffs vad gäller både attityd och arbete. Det jag uppskattar är att det är snyggt och städat när arbetet är klart./ Jan Arvidsson
Kajsa RosénKajsa Rosén
10:26 27 Nov 23
Vi anlitade Blick för träd för att ta ner ett antal större träd på vår lite kuperade tomt. Allt gick otroligt smärtfritt med nedtagning, stubb-borrning och bortforsling. Snabba och säkra beslut. Kommer definitivt kontakta Blick för träd för liknande behov igen. Dessutom väldigt trevliga. Vi är jätte nöjda.//Familjen Rosén
Anders LAnders L
19:48 18 Nov 23
Fick av hjälp att fälla en stor gran i besvärligt läge. Proffsig och smidig hantering och trevligt bemötande 👍
Stephane PretotStephane Pretot
16:19 09 Nov 23
Effektivt och mycket trevligt bemötande! En hög tall i besvärligt läge nedtagen och uppsågade längder för ved, bortforsling av riset samt stubbfräsning på 2,5 timme.
Mattias RådemarMattias Rådemar
14:20 07 Nov 23
🌳👍 Mycket nöjda med Blick för Träds tjänster! 👍🌳Vi vill dela med oss av vår positiva erfarenhet med Blick för Träd. De tog nyligen ner några träd åt oss, och vi är verkligen glada över resultatet.Från början visade de upp professionalism och punktlighet. De var lätta att kommunicera med och gjorde hela processen smidig. Teamet var skickligt och arbetade effektivt för att säkerställa att allt gick smärtfritt.Det märktes verkligen att de hade erfarenhet och kompetens. Efter att jobbet var klart lämnade de platsen ren och prydlig, vilket uppskattades extra mycket.Vi är tacksamma för det fina arbete Blick för Träd har utfört och rekommenderar dem varmt. Tack så mycket!
David ErixonDavid Erixon
13:12 30 Oct 23
Vi är fantastiskt nöjda. Företaget utförde för oss nertagning, beskärning, uppsågning och flisning. Mycket proffsigt utfört arbete. Gillar också att det inte bara handlar om att ta ner träd för nertagandets skull utan att man kan resonera sig fram till den bästa lösningen. Rekommenderas varmt.
Mats Ove LindgrenMats Ove Lindgren
18:42 28 Sep 23
Här har ni ett företag som gör själ för sitt namn!Vårt japanska körsbärsträd har tack vare Paul Blick och Ante fått en ny chans. Noggrann, eftertänksam beskärning utfördes snabbt och effektivt. Rent och snyggt efteråt.Bra rådgivning.Kan verkligen rekommendera Blick för träd!
Caroline CarlssonCaroline Carlsson
20:06 11 Sep 22
Anlitat arborist Paul Blick 3 gånger hittills, han har tagit ner stora träd nära byggnader och beskurit äldre träd. Nu senast tog han ner en gammal granhäck nära hus och väg. Känns självklart för mig att anlita en duktig arborist när man har värdefulla träd som dessutom ligger nära hus. Klarat att fälla och forsla bort utan att skada ngt annat. Extra plus att han är trevlig och svarar snabbt! ( svårt att få folk att dyka upp i vissa branscher 😌) kommer anlita blick för träd nästa gång också .
Anlitade Blick för träd för att beskära två stora ekar. Är jättenöjd, träden ser prydliga ut, proffsigt och trevligt bemötande och snyggt och välstädat på tomten efter avslutat arbete. rekommenderas varmt! / Ulrika
Kenneth ElinderKenneth Elinder
09:36 11 Jun 22
Första gången vi anlitade Paul var för ca 10-år sedan. Vi var jättenöjda då, så det var ett enkelt val även denna gången att välja Blick för Träd, då hela 14 träd skulle ner på tomten. Många väldigt svåra. På knappt en dag med Paul och hans kollegor hade dessa duktiga arborister tagit ner och tagit hand om det material som vi kommit överens om. Även vissa stubbar frästes bort. En mycket trevlig dag med väldigt kompetenta och skickliga hantverkare. //Kenneth
Maarit RogelMaarit Rogel
08:41 30 May 22
Vi har anlitat företaget tre gånger för att fälla riktigt höga träd, både björkar och granar och dessutom på oerhört svåra lägen, branta sluttningar och nära vatten. Killarna är oerhört duktiga och snabba!
AndreasAndreas
06:26 09 May 22
Vi har anlitat Blick för träd både för fällning av träd på vår tomt och nu senast för att fälla 2 döda/döende björkar på vår samfällighet. Supernöjda med hela processen och kommer inte tveka en sekund på att anlita dem igen vid kommande trädprojekt!
js_loader

Vilka är vi?

Vi har över 15 års erfarenhet av alla slags uppdrag, från små till avancerade projekt. Vi brinner för vårt arbete och älskar vårt jobb.

Vi har 100% nöjd kundgaranti! Läs mer

Vårt arbetsområde

Vårt arbetsområde är hela Västra Götalandsregionen med utgångspunkt från Göteborg. Vi utför ofta arbeten i Lerum, Partille, Mölnlycke, Alingsås, Sävedalen, Landvetter, Kungsbacka och Mölndal.